Clients IMHO

Els nostre clients

Testimonis i casos d'èxit d'alguns dels nostres clients destacats.
SOLUCIONS

Què opinen els nostres clients de nosaltres?

A IMHO inmove IT Solutions, ens dediquem a proporcionar solucions informàtiques adaptades a les necessitats específiques de cada empresa, independentment de la seva grandària o sector.  La nostra experiència i dedicació ens permeten entendre i anticipar els desafiaments tecnològics dels nostres clients, oferint serveis personalitzats que impulsin la seva eficiència i creixement.

En aquesta secció, els presentem algunes de les solucions desenvolupades per als nostres clients, així com els seus testimoniatges que reflecteixen el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció.

Suport de manteniment maquinari per a la zona de Catalunya i Aragó
Manteniment de la infraestructura de servidors de la companyia.
Infraestructura de virtualització en un entorn d'hiperconvergencia i del sistema de còpia de seguretat i DRS.
Manteniment de tota la infraestructura de Sistemes i Comunicacions de la central de compres i botigues en règim 24x7
Implementació d'una infraestructura VDI (Cloud Públic)
Reducció de costos amb la integració proposada de Telefonia IP - Instal·lació del sistema de VoIP
Testimoniatges

Què opinen de nosaltres?

Això és tan sols una petita mostra de les opinions dels nostres clients sobre els serveis que hem prestat.

Enric Martínez
Responsable Informàtica
“Hem reduït costos notablement amb la integració proposada de Telefonia IP. La nostra confiança en les seves solucions i protecció de xarxes ens permet gestionar millor el nostre temps per a centrar-nos en l'activitat pròpia de l'empresa.”
Pere Margalef
CIO de Pilma
“En un entorn complex de retail, amb diferents partners i diferents plataformes, van fer ràpida i fàcil la migració a la seva Cloud amb una gran professionalitat i en uns moments en què els professionals escassegen.”
Rubén Garrido
Director IT
"IMHO Inmove IT Solutions és un dels nostres partners estratègics. Gestionen l'administració de la infraestructura de servidors, comunicacions i xarxes des de fa més de 15 anys, amb un màxim nivell de compromís, professionalitat i rigor."
MªCarmen Cid Vera
Directora IT
"En un sector com el nostre, que no descansa, IMHO Inmove IT Solutions ens aporta seguretat i confiança. Un soci de confiança que ens assessora en els nostres projectes i amb qui ja hem recorregut un llarg camí."
Victòria Monell
Gerent
"Agilitat, professionalitat, predisposició i proactivitat a l'hora d'oferir solucions a mesura de les nostres necessitats"
Enrique Gullón
CEO
"El manteniment maquinari de sistemes crítics exigeix un alt nivell de professionalitat i diligència. Després de 4 anys de col·laboració amb IMHO Inmove IT Solutions, podem confirmar que compleixen aquestes exigències amb solvència. El nivell de confiança amb el nostre soci tecnològic és del 100%."
SUPORT

Necessites Assistència?

El nostre equip està a punt per a ajudar-te a través del nostre programa de teleassistència, oferint suport remot per a resoldre els teus problemes ràpidament i millorar l'eficiència dels teus sistemes informàtics.
Equipo profesional de soporte técnico informático