Manteniment

Manteniment informàtic complet i integral.

24/7 a tota hora, tots els dies de l'any.
  • Manteniment informàtic 24×7

    A tota hora, tots els dies de l'any.
    Més info
  • Assistència presencial i remota

    Solucions tècniques immediates.
    Més info
  • Helpdesk

    Assistència telefònica.
    Més info
  • Outsourcing

    Evita despeses de personal innecessaris: Nosaltres som el teu servei tècnic.
    Més info
  • Packs d'hores

    Disponibilitat tècnica garantida.
    Més info
  • Monitoratge

    Vigilància remota i integral d'equips i sistemes 24×7.
    Més info
  • Manteniment

    Manteniment

    Quan es tracta de tecnologia, els problemes poden sorgir en qualsevol moment i és crucial tenir accés a solucions tècniques immediates. A IMHO Inmove IT Solutions, entenem la importància d’estar sempre al costat dels nostres clients i oferir un servei de qualitat eficient i eficaç. Ja sigui assistència presencial o remota, el nostre equip tècnic està preparat per a solucionar qualsevol problema en temps rècord. A més, la nostra filosofia se centra en prevenir problemes mitjançant el monitoratge remot i la vigilància contínua dels equips.

    365 dies

    Manteniment informàtic 24×7

    Perquè les incidències mai avisen, en determinats entorns és fonamental poder comptar amb un tècnic les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana. A IMHO Inmove IT Solutions som conscients de la importància de la disponibilitat dels sistemes en entorns crítics. Per això, estem preparats per a ajudar en qualsevol moment als nostres clients.

    Professional

    Assistència presencial i remota

    La nostra filosofia és la d'estar sempre al costat del nostre client, oferint un servei de qualitat eficient i eficaç.

    Amb la connexió en remot podem solucionar incidències ràpidament. En cas necessari, els nostres tècnics es desplaçaran a les teves instal·lacions per a resoldre aquelles avaries que ho requereixin.

    En remot

    Helpdesk

    Les nostres línies estan sempre obertes perquè qualsevol problema pugui ser detectat i solucionat tan aviat com es pugui. Un tècnic atendrà immediatament la teva crida per a resoldre qualsevol requeriment.

    Personal

    Outsourcing

    IMHO Inmove IT Solutions et proporcionarà el perfil tècnic que necessites i evitarà fer-te passar per tediosos processos de selecció, així com les despeses derivades de la contractació. Posem el personal necessari a la teva disposició com si es tractés d'un membre més de la plantilla.

    Suport

    Packs d'hores

    Els packs d'hores d'IMHO Inmove IT Solutions et proporcionaran el millor servei i els preus més competitius.

    • Màxima versatilitat.
    • Diferents perfils tècnics a la teva disposició.
    24×7

    Monitoratge

    A IMHO Inmove IT Solutions donem especial rellevància a la prevenció i la millor eina per a això són els nostres sistemes de monitoratge remot, que permeten una vigilància contínua dels equips.

    • Proactivitat, que permet disposar de sistemes sempre actualitzats i controlats.
    CLOUD COMPUTING

    La integració total al núvol

    A IMHO Inmove IT Solutions oferim una àmplia varietat de serveis i solucions de Cloud Computing per ajudar les empreses a millorar l'eficiència i la productivitat dels seus sistemes informàtics.
    Més sobre Cloud Computing
    Servidors Cloud · Escriptoris Virtuals · Centraletes al núvol · Seguretat
    SUPORT

    Necessites Assistència?

    El nostre equip està a punt per a ajudar-te a través del nostre programa de teleassistència, oferint suport remot per a resoldre els teus problemes ràpidament i millorar l'eficiència dels teus sistemes informàtics.
    Equipo profesional de soporte técnico informático
    Testimoniatges

    Què opinen de nosaltres?

    Això és tan sols una petita mostra de les opinions dels nostres clients sobre els serveis que hem prestat.

    Enric Martínez
    Responsable Informàtica
    “Hem reduït costos notablement amb la integració proposada de Telefonia IP. La nostra confiança en les seves solucions i protecció de xarxes ens permet gestionar millor el nostre temps per a centrar-nos en l'activitat pròpia de l'empresa.”
    Pere Margalef
    CIO de Pilma
    “En un entorn complex de retail, amb diferents partners i diferents plataformes, van fer ràpida i fàcil la migració a la seva Cloud amb una gran professionalitat i en uns moments en què els professionals escassegen.”
    Rubén Garrido
    Director IT
    "IMHO Inmove IT Solutions és un dels nostres partners estratègics. Gestionen l'administració de la infraestructura de servidors, comunicacions i xarxes des de fa més de 15 anys, amb un màxim nivell de compromís, professionalitat i rigor."
    MªCarmen Cid Vera
    Directora IT
    "En un sector com el nostre, que no descansa, IMHO Inmove IT Solutions ens aporta seguretat i confiança. Un soci de confiança que ens assessora en els nostres projectes i amb qui ja hem recorregut un llarg camí."
    Victòria Monell
    Gerent
    "Agilitat, professionalitat, predisposició i proactivitat a l'hora d'oferir solucions a mesura de les nostres necessitats"
    Enrique Gullón
    CEO
    "El manteniment maquinari de sistemes crítics exigeix un alt nivell de professionalitat i diligència. Després de 4 anys de col·laboració amb IMHO Inmove IT Solutions, podem confirmar que compleixen aquestes exigències amb solvència. El nivell de confiança amb el nostre soci tecnològic és del 100%."
    IMHO BLOG

    Notícies d'interès

    Veure totes les notícies