Sistemes

Solucions informàtiques eficients i competitives

Maquinari, emmagatzematge, microinformàtica i solucions Open Source
  • Auditories de sistemes

    Disseny i implementació de projectes.
    Més info
  • Hardware

    IMHO Inmove IT Solutions és especialista a oferir solucions de maquinari dels principals fabricants (HP, Lenovo, Huawei, Cisco, Dell, Samsung…)
    Més info
  • Emmagatzematge

    Integritat, seguretat i disponibilitat de dades.
    Més info
  • Microinformàtica

    Estacions de treball, impressores i altres dispositius.
    Més info
  • Solucions Open Source

    Servidors i serveis amb programari lliure que permet estalviar importants costos de llicències.
    Més info
  • Sistema de Protecció de Dades

    Tracem plans de contingència per a valorar la solució més adequada en cada cas, davant qualsevol incidència.
    Més info
  • Antivirus / Antispam

    Eliminació d'amenaces externes.
    Més info
  • Sistemes

    Sistemes Informàtics

    El món de les tecnologies de la informació és complex i dinàmic, i en un entorn en constant canvi, és fonamental comptar amb un equip tècnic professional que garanteixi el funcionament adequat dels sistemes i les comunicacions d’una empresa.

    En aquest sentit, IMHO Inmove IT Solutions es presenta com una solució integral que ofereix una àmplia gamma de serveis per a donar suport a tot tipus d’empreses i organitzacions en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació. Des d’auditories de sistemes fins a disseny i implementació de projectes, passant per la gestió de maquinari, emmagatzematge, microinformàtica i solucions Open SourceIMHO Inmove IT Solutions s’encarrega de brindar solucions a mida que s’adapten a les necessitats de cada client, garantint la màxima integritat i seguretat de les dades i la disponibilitat dels sistemes en tot moment.

    TIC garantida

    Auditories de sistemes

    • Un equip tècnic professional darrere de les TIC garanteix el funcionament dels sistemes i les comunicacions.
    • Un rigorós control assegura la continuïtat i la disponibilitat del negoci.
    • Disposem de tècnics certificats pels principals fabricants de Maquinari i Programari (HP, CISCO, Microsoft, GNU/Linux, VMware…) per a l'execució del teu projecte.
    Multimarca

    Hardware

    IMHO Inmove IT Solutions és especialista en oferir solucions de maquinari dels principals fabricants (HP, Lenovo, Huawei, Cisco, Dell, Samsung…)

    Remot

    Emmagatzematge

    A IMHO Inmove IT Solutions utilitzem els darrers avenços tecnològics: SAN, NAS, Llibreries de cintes, Sistemes RAID, D2D/Disk to disk… amb un únic objectiu: Garantir la màxima integritat i seguretat per a les teves dades, que estaran disponibles des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

    Suport

    Microinformàtica

    IMHO Inmove IT Solutions disposa d'un departament especialment orientat a tractar aquest tipus de tasques, tant preventives com correctives, per a que els teus equips i dispositius vinculats funcionin sempre a la perfecció.

    • Instal·lació i manteniment dels equips de treball per al seu funcionament òptim.
    • Gràcies a la celeritat i garantia dels nostres tècnics i a les nostres eines de gestió remota, els teus equips de treball sempre estaran disponibles.
    Implementació

    Solucions Open Source

    A IMHO Inmove IT Solutions disposem de personal format i certificat, amb experiència en solucions com a centraletes, IP, File Servers, Mail Servers, Firewalls, Servidors WEB, Proxy…

    Privacitat

    Sistema de Protecció de Dades

    Replicar i fins i tot externalitzar les dades més fonamentals garanteix tenir-les sempre disponibles i assegurades

    Protecció

    Antivirus / Antispam

    Evita situacions compromeses mantenint els teus sistemes sempre protegits.

    A IMHO treballem amb els millors antivirus / EDR / XDR per a la teva total tranquil·litat. A més com Partner oficial de Sophos podem garantir el coneixement d'aquesta potent eina per a dotar de la seguretat necessària a les empreses que el requereixin.

    CLOUD COMPUTING

    La integració total al núvol

    A IMHO Inmove IT Solutions oferim una àmplia varietat de serveis i solucions de Cloud Computing per ajudar les empreses a millorar l'eficiència i la productivitat dels seus sistemes informàtics.
    Més sobre Cloud Computing
    Servidors Cloud · Escriptoris Virtuals · Centraletes al núvol · Seguretat
    SUPORT

    Necessites Assistència?

    El nostre equip està a punt per a ajudar-te a través del nostre programa de teleassistència, oferint suport remot per a resoldre els teus problemes ràpidament i millorar l'eficiència dels teus sistemes informàtics.
    Equipo profesional de soporte técnico informático
    Testimoniatges

    Què opinen de nosaltres?

    Això és tan sols una petita mostra de les opinions dels nostres clients sobre els serveis que hem prestat.

    Enric Martínez
    Responsable Informàtica
    “Hem reduït costos notablement amb la integració proposada de Telefonia IP. La nostra confiança en les seves solucions i protecció de xarxes ens permet gestionar millor el nostre temps per a centrar-nos en l'activitat pròpia de l'empresa.”
    Pere Margalef
    CIO de Pilma
    “En un entorn complex de retail, amb diferents partners i diferents plataformes, van fer ràpida i fàcil la migració a la seva Cloud amb una gran professionalitat i en uns moments en què els professionals escassegen.”
    Rubén Garrido
    Director IT
    "IMHO Inmove IT Solutions és un dels nostres partners estratègics. Gestionen l'administració de la infraestructura de servidors, comunicacions i xarxes des de fa més de 15 anys, amb un màxim nivell de compromís, professionalitat i rigor."
    MªCarmen Cid Vera
    Directora IT
    "En un sector com el nostre, que no descansa, IMHO Inmove IT Solutions ens aporta seguretat i confiança. Un soci de confiança que ens assessora en els nostres projectes i amb qui ja hem recorregut un llarg camí."
    Victòria Monell
    Gerent
    "Agilitat, professionalitat, predisposició i proactivitat a l'hora d'oferir solucions a mesura de les nostres necessitats"
    Enrique Gullón
    CEO
    "El manteniment maquinari de sistemes crítics exigeix un alt nivell de professionalitat i diligència. Després de 4 anys de col·laboració amb IMHO Inmove IT Solutions, podem confirmar que compleixen aquestes exigències amb solvència. El nivell de confiança amb el nostre soci tecnològic és del 100%."
    IMHO BLOG

    Notícies d'interès

    Veure totes les notícies