Cloud Computing

InmoCloud: El Cloud Computing d'IMHO

Ajudem les empreses a millorar l'eficiència i la productivitat
  • Servidors Privats Virtuals (VPS)

    Dins dels serveis de Cloud Computing que oferim en IMHO Inmove IT Solutions, també disposem de l'opció de VPS o Servidor Virtual Privat.
    Més info
  • Escriptoris Virtuals (VDI)

    En IMHO Inmove IT Solutions oferim VDI com un dels nostres serveis de Cloud Computing, la qual cosa permet a les empreses oferir als seus empleats una experiència d'escriptori virtual més eficient i segura.
    Més info
  • Centraletes VoIP al núvol

    En integrar una centraleta VoIP en el núvol, les empreses poden gaudir de tots els avantatges que ofereix la telefonia tradicional, però amb una major flexibilitat i estalvi de costos.
    Més info
  • Actualitzacions i seguretat cloud

    Oferim actualitzacions constants i gratuïtes en els nostres serveis de Cloud Computing, la qual cosa assegura que les empreses sempre tinguin accés a les últimes tecnologies i solucions.
    Més info
  • CLOUD COMPUTING

    La integració total de l'oficina

    Els nostres serveis de Cloud Computing permeten millorar el rendiment i la disponibilitat dels recursos físics de les empreses, així com flexibilitzar el seu creixement i reduir costos. La centralització del manteniment i la reducció d’infraestructura també són beneficis importants dels serveis de Cloud Computing.

    A més, els nostres serveis de Cloud Computing permeten a les empreses accedir als seus sistemes informàtics des de qualsevol lloc i dispositiu, amb tan sols un clic. La integració total de l’oficina, telèfons inclosos, sense problemes de trànsit ni desconnexions, també són beneficis importants per a la productivitat de les empreses.

    Servidors Cloud · Escriptoris Virtuals · Centraletes en el núvol · Seguretat
    Contacta'ns
    CONNEXIÓ I DADES

    Servidors Privats Virtuals (VPS)

    Dins dels serveis de Cloud Computing que oferim en IMHO Inmove IT Solutions, també disposem de l'opció de VPS o Servidor Virtual Privat. Un VPS és una tecnologia que permet a les empreses tenir un servidor virtualizat al núvol, amb recursos dedicats i una major flexibilitat en la seva configuració.

    El VPS també és una excel·lent opció per a aquelles empreses que necessiten un major control sobre el seu entorn de servidor i requereixen una major seguretat i privacitat. El servidor virtual privat proporciona un entorn aïllat i segur per a les empreses, la qual cosa minimitza els riscos de seguretat i protegeix les dades crítiques de l'empresa.

    A IMHO Inmove IT Solutions, oferim VPS amb diferents sistemes operatius i capacitats de recursos, la qual cosa permet a les empreses triar la solució que millor s'adapti a les seves necessitats específiques.

    ENTORNS DE TREBALL

    Escriptoris Virtuals (VDI)

    A IMHO Inmove IT Solutions oferim VDI com un dels nostres serveis de Cloud Computing, la qual cosa permet a les empreses oferir als seus empleats una experiència d'escriptori virtual més eficient i segura. Amb la virtualització d'escriptoris, les empreses poden reduir els costos de maquinari i programari, ja que els usuaris poden accedir a les seves aplicacions i dades des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

    Els nostres serveis de VDI també inclouen la gestió i monitoratge d'escriptoris virtuals, la qual cosa permet a les empreses centrar-se en el seu negoci principal sense preocupar-se per la infraestructura de TI subjacent. A més, la nostra solució de VDI està dissenyada amb mesures de seguretat avançades per a garantir la protecció de les dades empresarials i reduir el risc de ciberatacs.

    COMUNICACIÓ VoIP

    Centraletes VoIP al núvol

    En integrar una centraleta VoIP en el núvol, les empreses poden gaudir de tots els avantatges que ofereix la telefonia tradicional, però amb una major flexibilitat i estalvi de costos. En utilitzar la xarxa d'Internet, s'eliminen les costoses despeses de manteniment de línies telefòniques i es redueix significativament el cost de les trucades.

    A IMHO Inmove IT Solutions, oferim una àmplia varietat de solucions de centraleta VoIP en el núvol que poden adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa. A més, oferim serveis de configuració, manteniment i suport tècnic per a garantir que les empreses puguin aprofitar al màxim els avantatges d'aquesta tecnologia i obtenir els millors resultats.

    SEGURETAT

    Actualitzacions i seguretat cloud

    Oferim actualitzacions constants i gratuïtes en els nostres serveis de Cloud Computing, la qual cosa assegura que les empreses sempre tinguin accés a les últimes tecnologies i solucions. Els nostres serveis de Cloud Computing també compten amb solucions hiperconvergents per a tot tipus d'empreses, assegurant que cada empresa pugui comptar amb les solucions que necessita.

    A IMHO Inmove IT Solutions, la seguretat és una prioritat important en els nostres serveis de Cloud Computing. Oferim serveis de seguretat i servei a temps complet per a garantir que les empreses sempre estiguin protegides contra possibles amenaces informàtiques i ciberatacs.

    CLOUD COMPUTING

    La integració total al núvol

    A IMHO Inmove IT Solutions oferim una àmplia varietat de serveis i solucions de Cloud Computing per ajudar les empreses a millorar l'eficiència i la productivitat dels seus sistemes informàtics.
    Més sobre Cloud Computing
    Servidors Cloud · Escriptoris Virtuals · Centraletes al núvol · Seguretat
    SUPORT

    Necessites Assistència?

    El nostre equip està a punt per a ajudar-te a través del nostre programa de teleassistència, oferint suport remot per a resoldre els teus problemes ràpidament i millorar l'eficiència dels teus sistemes informàtics.
    Equipo profesional de soporte técnico informático
    Testimoniatges

    Què opinen de nosaltres?

    Això és tan sols una petita mostra de les opinions dels nostres clients sobre els serveis que hem prestat.

    Enric Martínez
    Responsable Informàtica
    “Hem reduït costos notablement amb la integració proposada de Telefonia IP. La nostra confiança en les seves solucions i protecció de xarxes ens permet gestionar millor el nostre temps per a centrar-nos en l'activitat pròpia de l'empresa.”
    Pere Margalef
    CIO de Pilma
    “En un entorn complex de retail, amb diferents partners i diferents plataformes, van fer ràpida i fàcil la migració a la seva Cloud amb una gran professionalitat i en uns moments en què els professionals escassegen.”
    Rubén Garrido
    Director IT
    "IMHO Inmove IT Solutions és un dels nostres partners estratègics. Gestionen l'administració de la infraestructura de servidors, comunicacions i xarxes des de fa més de 15 anys, amb un màxim nivell de compromís, professionalitat i rigor."
    MªCarmen Cid Vera
    Directora IT
    "En un sector com el nostre, que no descansa, IMHO Inmove IT Solutions ens aporta seguretat i confiança. Un soci de confiança que ens assessora en els nostres projectes i amb qui ja hem recorregut un llarg camí."
    Victòria Monell
    Gerent
    "Agilitat, professionalitat, predisposició i proactivitat a l'hora d'oferir solucions a mesura de les nostres necessitats"
    Enrique Gullón
    CEO
    "El manteniment maquinari de sistemes crítics exigeix un alt nivell de professionalitat i diligència. Després de 4 anys de col·laboració amb IMHO Inmove IT Solutions, podem confirmar que compleixen aquestes exigències amb solvència. El nivell de confiança amb el nostre soci tecnològic és del 100%."
    IMHO BLOG

    Notícies d'interès

    Veure totes les notícies