Telefonia voIP

Centraleta IP en local o en el núvol

Telefonia IP que t'ajudarà a estalviar
  • Telefonia IP amb Asterisk

    Asterisk és un programari de codi obert que ofereix una plataforma completa per a la implementació de solucions de VoIP.
    Més info
  • Centraletes Cloud i “on prem”

    Si desitges allotjar la teva centraleta IP localment, l'equip d'experts de IMHO inmove IT Solutions pot ajudar-te en la selecció de maquinari i programari adequat per a la teva empresa, configurar la centraleta i proporcionar el suport necessari per a assegurar-se que tot funcioni correctament.
    Més info
  • Suport i Manteniment de centraletes

    IMHO inmove IT Solutions també ofereix serveis de manteniment i suport per a la teva centraleta IP, independentment de si està allotjada en el núvol o localment.
    Més info
  • Telefonia voIP

    Telefonia voIP

    IMHO inmove IT Solutions és una empresa especialitzada en solucions tecnològiques que pot ajudar-te en la implementació de la teva centraleta IP tant en local com en el núvol.

    Plataforma Open Source

    Telefonia IP amb Asterisk

    Amb Asterisk, és possible dissenyar solucions de comunicació personalitzades a un cost significativament menor que les solucions propietàries.

    Una dels principals avantatges d'Asterisk és la seva flexibilitat, ja que permet la integració amb altres aplicacions i la personalització de la solució segons les necessitats específiques de cada empresa.

    A més, Asterisk permet un major control sobre el sistema de comunicacions, cosa que significa que els usuaris poden ajustar i modificar la configuració d'acord amb les seves necessitats.

    Un altre gran avantatge d'Asterisk és la seva escalabilitat, ja que és capaç de manegar una gran quantitat d'usuaris i crides simultànies, la qual cosa ho fa ideal per a empreses en creixement.

    La plataforma Asterisk també ofereix una varietat de característiques avançades, com la integració amb sistemes de missatgeria, correu de veu i videoconferència així com CRM’s i ERP’s.

    Dissenyem solucions a mida amb Asterisk – GNU/Linux, tant en entorns físics com virtuals.

    • Reducció de costos de fins al 60%, aprofitant la infraestructura de xarxa existent.
    • Unifica les teves comunicacions amb les nostres solucions multi seu.
    Monitoratge i gestió remota

    Centraletes Cloud i “on prem”

    El nostre equip pot oferir-te eines de monitoratge i gestió remota per a garantir la disponibilitat de la centraleta i resoldre qualsevol problema ràpidament.

    • Major control de la infraestructura VoIP sense dependència de tercers.
    • Menor latència, especialment en comunicacions internes.
    • Major privacitat i seguretat en les comunicacions.

    Si prefereixes allotjar la teva centraleta IP en el núvolIMHO inmove IT Solutions pot ajudar-te en la selecció de la solució adequada en funció de les necessitats de la teva empresa. La nostra solució de centraleta al núvol ofereix característiques avançades, com l'integració d'aplicacions, IVR, gravació de trucades i suport per a dispositius mòbils. A més, la centraleta al núvol es pot integrar amb altres solucions al núvol, com CRM o ERP, la qual cosa fa que la gestió de les comunicacions de la teva empresa sigui encara més eficient.

    • Menor cost inicial.
    • Major simplicitat en l'administració i configuració
    • Major flexibilitat tant en el creixement com en el decreixement.
    24x7 tot l'any

    Suport i Manteniment de centraletes

    El nostre equip d'experts pot resoldre qualsevol problema tècnic de manera remota o in situ, el que garanteix la disponibilitat de la teva centraleta IP en tot moment.

    CLOUD COMPUTING

    La integració total al núvol

    A IMHO Inmove IT Solutions oferim una àmplia varietat de serveis i solucions de Cloud Computing per ajudar les empreses a millorar l'eficiència i la productivitat dels seus sistemes informàtics.
    Més sobre Cloud Computing
    Servidors Cloud · Escriptoris Virtuals · Centraletes al núvol · Seguretat
    SUPORT

    Necessites Assistència?

    El nostre equip està a punt per a ajudar-te a través del nostre programa de teleassistència, oferint suport remot per a resoldre els teus problemes ràpidament i millorar l'eficiència dels teus sistemes informàtics.
    Equipo profesional de soporte técnico informático
    Testimoniatges

    Què opinen de nosaltres?

    Això és tan sols una petita mostra de les opinions dels nostres clients sobre els serveis que hem prestat.

    Enric Martínez
    Responsable Informàtica
    “Hem reduït costos notablement amb la integració proposada de Telefonia IP. La nostra confiança en les seves solucions i protecció de xarxes ens permet gestionar millor el nostre temps per a centrar-nos en l'activitat pròpia de l'empresa.”
    Pere Margalef
    CIO de Pilma
    “En un entorn complex de retail, amb diferents partners i diferents plataformes, van fer ràpida i fàcil la migració a la seva Cloud amb una gran professionalitat i en uns moments en què els professionals escassegen.”
    Rubén Garrido
    Director IT
    "IMHO Inmove IT Solutions és un dels nostres partners estratègics. Gestionen l'administració de la infraestructura de servidors, comunicacions i xarxes des de fa més de 15 anys, amb un màxim nivell de compromís, professionalitat i rigor."
    MªCarmen Cid Vera
    Directora IT
    "En un sector com el nostre, que no descansa, IMHO Inmove IT Solutions ens aporta seguretat i confiança. Un soci de confiança que ens assessora en els nostres projectes i amb qui ja hem recorregut un llarg camí."
    Victòria Monell
    Gerent
    "Agilitat, professionalitat, predisposició i proactivitat a l'hora d'oferir solucions a mesura de les nostres necessitats"
    Enrique Gullón
    CEO
    "El manteniment maquinari de sistemes crítics exigeix un alt nivell de professionalitat i diligència. Després de 4 anys de col·laboració amb IMHO Inmove IT Solutions, podem confirmar que compleixen aquestes exigències amb solvència. El nivell de confiança amb el nostre soci tecnològic és del 100%."
    IMHO BLOG

    Notícies d'interès

    Veure totes les notícies